FILL SQEEZE TERMÉKCSALÁD » FILL SQEEZE ÉTEL ZACSKÓ 10db/csomag Egységára: 219Ft/db


Ár: 2.190 Ft / db

Információk:
A Fill and Squeeze tasak töltővel pillanatok alatt újratölthet akár 4 db tasakot is. Lehetővé teszi, hogy a pépeket, püréket közvetlenül a tartályban készítsük el. A legtöbb botmixerrel kompatibilis a mérete. Használata rendkívül egyszerű, nincs utána rendetlenség. Mosogatógép felső tálcáján elmosható.



A Fill and Squeeze újrafelhasználható, újratölthető ételtároló zacskó kényelmes, egyszerű és környezetbarát módja annak, hogy egészséges, otthon készített zöldség- ill. gyümölcspüréket, kásákat fogyasszon gyermeke. Tökéletesen cseppmentesen zárható, ezért nemcsak otthon, hanem útközben is ideális. Remek szórakozás a babának, hogy egyedül is képes enni a segítségével.



fagyasztóban használható
mikrohullámú sütőben használható
elmosható és újratölthető
költséghatékony
környezetbarát
100% BPA-mentes

A tasak tisztítása:

A tasakot enyhe (bababarát) mosogatószeres vízzel kell kiöblíteni úgy, hogy rácsavarja a kupakot, és alaposan megrázogatja. Ezt ha szükséges, többször is meg lehet ismételni. Utána sima vízzel 2-3-szor ki kell öblíteni, és hagyni, hogy megszáradjon (ehhez érdemes levegőt fújni bele, hogy nedvesen ne tapadjon össze). Mivel nincs alul nyitható rész, ezért a tasak vagy a kupak sérüléséig korlátlan számban újrahasználható szemben az alul nyitható tasakokkal, mert azok csak korlátozott számban használhatók újra pont a nyithatóságuk miatt, mert az idővel veszít a záróképességéből.

Kosárba rakok darabot →